Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!





Άκουσα με μεγάλη μου έκπληξη ότι ασκήθηκε δίωξη λέει κατά κάποιου ο οποίος έιχε ανεβάσει στο διαδίκτυο ένα Mail που έλεγε για πιθανή χρεωκοπία της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου του τρέχοντος σωτήριου έτους, ο οποίος μάλλον είναι ένας φανοποιός από τα Χανιά ή ένας ψαράς από το Μεσολόγγι ή ένας βουκόλος από την Πίνδο και τρεχαγύρευε.


Δεν κατάλαβα γιατί ασκήθηκε δίωξη εναντίον του και τι κακό έκανε ο άνθρωπος όποιος κι αν είναι αυτός. Υποτίθεται ζούμε σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα στην οποία έχουμε ελευθερία λόγου. Ή μηπως δεν είναι έτσι; Ή μήπως η ελευθερία λόγου είναι επιλεκτική και την έχουν μόνο ορισμένοι προνομιούχοι; Αν λοιπόν ασκηθεί δίωξη σ' αυτόν τότε τι πρέπει να γίνει σε κάποιους που από βήματος λένε ό,τι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι για να έχουν ίδια οφέλη υπονομεύοντας τις ζωές ενός ολόκληρου λαού; Για να μη περάσουμε στις πράξεις, αυτές που κάνουν μετά την εκλογή τους.Μήπως επειδή κινδύνεψαν τα συμφέροντα κάποιων τραπεζιτών και μεγαλοκαταθετών, πρέπει να συλληφθεί κάποιος και του απαγορεύεται η ελευθερία λόγου; Έτσι για να τρομάξει ο κόσμος και να μην ξανακάνει τέτοιου είδους ενέργειες;

Κύριοι εμείς πως ανεχόμαστε στο όνομα της δημοκρατίας την κάθε Κυρα Κατίνα που σας ψηφίζει και δυστυχώς ακολουθούμε το τρένο στον ανεξέλεγκο κατήφορο; Στα πλαίσια λοιπόν της δημοκρατίας θα πρέπει κι εσείς να δεχτείτε να ακούτε ότι "μαλακία" μας κατέβει! Στο κάτω κάτω εμείς δε μπορούμε να γλυτώσουμε από σας, ενώ εσείς πανεύκολα. Υπάρχει το http://www.savemitsos.gr/ που μπορεί κάλλιστα να σας φυλάξει από ενδεχόμενες κακοτοπιές του διαδικτύου οι οποίες είναι και εντελώς ανώδυνες στο κάτω κάτω σε σχέση με τις δικές σας δηλώσεις αλλά και πράξεις. Και στην τελική αν θέλετε ντε και καλά να τον κυνηγήσετε κάντε το μετά τις 25 Μαρτίου γιατί όπως καταλαβαίνετε ο οποιοσδήποτε βουκόλος της Πίνδου είναι πιο αξιόπιστος όταν μιλάει για οικονομικά από σας. Ας αποδειχτεί ότι είπε ψέμματα πρώτα και μετά κυνηγείστε τον. Εγώ μαζί σας αλλά όχι μόνο αυτόν, να κυνηγήσετε όλους όσοι είπαν ψέμματα και έβλαψαν την πατρίδα. Όλους όμως!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου