Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ BARCELONA!!

     Κάθομαι χτες στον καναπέ μου για μια ακόμη φορά να απολαύσω το ματσάκι.Για champions league μιλάμε φυσικά BARCELONA vs ARSENAL, αν μη τι άλλο μιλάμε για ματσάρα!
Ξεκινάει το πρώτο ημίχρονο παίζεται η μπάλα σε ασύλληπτες ταχύτητες που έχουμε συνηθίσει βέβαια να βλέπουμε σε ομάδες τέτοιου επιπέδου, γινονται κάποιες φάσεις που δε βγαίνουν, ένα δοκάρι σε ένα σουτ από πολύ πλάγια θέση κλπ κλπ...Συνηθισμένα εώς βαρετά απο Βarcelona.
   
     Και ξαφνικά ενώ έχουν χάσει τη μπάλα οι παίκτες της Barca πετιέται ο Ινιέστα, ξανακλέβει τη μπάλα σε μια μεταβίβαση παικτων της Arsenal σπάει μέση περνάει με απίστευτη ταχύτητα τον παίκτη της Arsenal που έκανε την πάσα και τρέχουν πανω του άλλοι τρείς ενώ έχει ξεκινήσει ο Μέσι την κίνηση και μπαίνει στην περιοχή.Υπό φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα να περάσει η πάσα απο τρείς, αλλά επειδή ξέρω την Βarca, κάθομαι ήρεμος και λεω "γκολ"!Φυσιολογικά πράματα δηλαδή, το χω δει ρε παιδί μου από πριν...Ο Ινιέστα τον βλέπει και πετάει τη μπάλα μ' ένα μαγικό τρόπο τσιμπώντας την με το μυτάκι έτσι ώστε η μπάλα να είναι στον αέρα για να μη μπορούν οι παίκτες της Arsenal να την κόψουν και την στρώνει λουκούμι στον Μέσι.Για να γίνουν ολα αυτά έχουν περάσει μόλις δύο δευτερόλεπτα.Η μπάλα λοιπόν είναι στον αέρα λουκούμι στο μαγικό αριστερό του Μέσι ο οποίος ήδη έχει γείρει το κορμί του και έχει οπλίσει.Χαμογελάς και λες το 'χα δει...ΓΚΟΛ! Ναι αλλά ο Μέσι έχει αντίθετη γνώμη. Ναι ρε φίλε λέει το χεις δει αλλά δεν έχεις δει αυτό που θα κάνω εγώ! Έχεις δει μέχρι εκεί που φτάνει η δική σου φαντασία.Και η δική σου είναι πολύ μικρή.Αντί λοιπόν να σουτάρει τσιμπάει τη μπάλα και την πετάει πάνω απ τον τερματοφύλακα ο οποίος ξαπλώνεται φαρδύς πλατύς και περνάει κάτω απο το αριστερό πόδι του και πριν σκάσει η μπάλα ξανά κάτω την πετάει στα δίχτυα και με κάνει έξαλλο!
     
     Πετιέμαι απ' τον καναπέ και αρχίζω να φωνάζω: "Είστε βλαμένοι, είστε κομπλεξικοί, έχετε πρόβλημα, θα με τρελάνετε? Μπάλα είναι αυτή που παίζετε?" και διάφορα άλλα τέτοια μέχρι που ηρέμησα και ξαναέκατσα κάτω, χαλάρωσα πέσαν οι σφυγμοί μου και λεω μέσα μου "τι είδα πάλι? Τι κάνουν αυτοί οι παίκτες της Barca?" Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα έβαλα κάτω ότι ξερω και δε ξέρω από μπάλα με όσα έχω δει τα τριάντα πέντε χρόνια που παρακολουθώ μπάλα και τελικά μετά απο σκέψη κατέληξα ότι οι παίκτες της Βarca πρέπει να μην έιναι φυσιολογικοί.Πρέπει να είναι βλαμένοι και κάνουν όλοι ψυχοθεραπεία.Πρέπει το τεχνικό team να φωνάζει αναλυτές να τους ρωτάει σε κάθε περίπτωση στυσήματος μιας άμυνας τι ΔΕΝ μπορεί να γίνει και όταν αυτοί απαντήσουν μετά κάνουν πλύση εγκεφάλου στους παίκτες και τους μαθαίνουν ότι ΑΥΤΟ ακριβώς που δε μπορεί να γίνει, ΑΥΤΟ είναι το σωστο, και ΑΥΤΟ πρέπει η ομάδα να κάνει! Αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια απ' αυτή την ομάδα! Δεν το χωράει κανένα μυαλό αυτό που παίζει αυτή η ομάδα. Έχει βγάλει εκτός ακόμα και το playstation παίζει μπάλα από άλλον πλανήτη...

    Και την επόμενη μέρα έρχεται ο άλλος να με κολλήσει για την ομάδα του που παίζει στην superleague. Φύγε ρε μίζερε που η ομάδα σου όταν της είπαν ότι το μοντέρνο ποδόσφαιρο παίζεται κάθετα οι παίκτες σου άρχισαν να πασάρουν κατακόρυφα και θέλεις τρεις τηλεοράσεις τη μια πάνω στην άλλη για να δεις που είναι η μπάλα.Ηρθες πρωί πρωί να με ξυπνήσεις απ' το όνειρο...να μου χαλάσεις την ομορφιά που μου χαρίζει το πραγματικό ποδόσφαιρο.Βλέπε εσύ αυτούς και ασχολείσου μ' αυτούς. Εγώ γουστάρω τους άλλους, τους βλαμένους, τους κομπλεξικούς που κάνουν ψυχανάλυση! Αυτούς θέλω να βλέπω!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου